Саопштење за јавност на дан 31.10.2017. године

Завјетници Републике Српске су једина родољубива, истинољубива и патриотска организација у Републици Српској, која дјелује на територији цијеле Републике Српске. Наиме, тренутно постоје још неке патриотске организације у Републици Српској, али су њихов рад и дјеловање територијално ограничени и искључиво су локалног карактера!

Како би демантовали гласине које се злонамјерно пласирају у посљедње вријеме у јавности, најчешће путем друштвених мрежа, како би дискредитовале наш рад и циљеве за које се залажемо, а најчешће се односе на нашу наводну повезаности са неком политичком партијом или политичким властодршцем, те њиховим идеолошким програмима, овим путем обавјештавамо јавност да Завјетници Републике Српске не припадају никоме, ником не полажу рачуне и нису у ничијој служби, осим, наглашавамо, у служби српског народа Републике Српске!

Наша предност је управо у томе што нисмо ускогрудни и зависни од пропалих и корумпираних политика и политичких елита које су српски народ на овим просторима својим поданичким и криминалним дјеловањем довели у безизлазно стање опште апатије и пропасти!

Завјетници за разлику од малих, наивних, проданих и превртљивих актера друштвених процеса Републике Српске немају политичке идоле којима би се клањали. Завјетници се не приклањају ником и не величају ничије пропале политичке пројекте, односно критикују сваког ко ради против интереса српског народа и Републике Српске, као што ће и подржати сваког ко буде радио у интересу српског народа и Републике Српске!

ГЛАВНИ ОДБОР ЗАВЈЕТНИКА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ